Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از فعال کردن سامانه پژوهشیار تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید در واحدهای مجری علوم پزشکی که دارای دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هستند و به ترم پایان‌نامه رسیده‌اند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر هنگامه بختیار با اعلام این خبر گفت: سعی داریم تا قبل از مهرماه امسالسامانه مدیریت امور پژوهشی (پژوهشیار) را در واحدهای مجری علوم پزشکی مستقر کنیم تا از این پس، دانشجویان بتوانند پروپوزال پایان‌نامه‌ها و طرح های خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا، به منظور آشنایی با بخش‌های مختلف این سامانه، آموزش‌های لازم در لایه‌های مختلف حوزه‌های مدیریتی و ستادی توسط دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی صورت گرفته است و تداوم دارد.

دکتر بختیار تصریح کرد: برگزاری کارگاه با دعوت از مسؤولان مربوطه به بخش پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی معاونت علوم پزشکی واقع در سازمان مرکزی یکی از اقدامات این دفتر است و از طرفی حضور کارشناسان و همکاران دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی در صورت لزوم در واحدهای دانشگاهی و آموزش‌های لازم به مسؤولان واحدها و همچنین دانشجویان نیز از دیگر اقدامات است.

مدیرکل دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه‌ریزی برگزاری کارگاه‌های آموزشی این سامانه در واحدهای مستقر در تهران خبر داد و اظهار کرد: تا کنون کارگاه‌های مختلفی در واحد پزشکی تهران، علوم دارویی و واحد دندانپزشکی با حضور معاون، مدیران و کارشناسان حوزه پژوهش و فناوری این واحدها برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم پزشکی، وی به برنامه برگزاری این کارگاه‌ها در واحدها اشاره کرد و گفت: در کارگاه‌هایی که در واحدها برگزار می‌شود، علاوه بر ارائه توضیحاتی درخصوص نحوه مدیریت سیستم توسط ادمین واحد دانشگاهی، توضیحاتی برای کارشناسان در خصوص روند ثبت و پیگیری کاملاً مکانیزه سامانه ارائه می‌شود و در انتهای جلسه به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۹۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز