Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از واحد شیراز، محمدمهدی جباری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در کارگاه آشنایی با طرح پایش و سامانه پژوهشیار ویژه گفت: در راستای اجرای موفقیت‌آمیز برنامه «پایش» و سازمان‌دهی و یکپارچه‌سازی فعالیت‌های پژوهشی مسأله محور، سامانه «پژوهشیار» به منظور اجرای اتوماسیون انجام امور مرتبط با پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، در واحدها و مراکز دانشگاهی استان فارس راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جباری افزود: یکی از موارد مهم برای سهولت در انجام امور پژوهش، مکانیزه‌کردن فعالیت‌های حوزه پژوهش به ویژه امور پایان‌نامه‌هاست. در این راستا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه پژوهشیار را به‌عنوان سامانه منتخب برای استفاده در واحدهای دانشگاهی مشخص و ابلاغ کرده تا با استفاده از این سامانه، علاوه‌بر بهبود روند درخواست، بررسی، تصویب و انجام پایان‌نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی با ارتباط آتی مستقیم با سامانه پایش، بهره‌گیری از طرح پایش نیز با قوت بیشتری میسر شود.

وی گفت: از دیگر اهداف راه‌اندازی سامانه پژوهشیار، بررسی و تصویب پروپوزال و آسان‌سازی روند انجام مراحل پایان‌نامه و گزارش گیری مراحل مختلف جهت نظارت بر عملکرد زیر مجموعه های امور پژوهشی است. همچنین سامانه «پژوهشیار» تمامی فرآیندهای دستی و کاغذی ارائه پروپوزال را حذف کرده و به‌صورت اتوماسیون این خدمات را در دسترس دانشجویان و استادان راهنما و مشاور قرار می‌دهد.

این کارگاه با معرفی سیستم‌های کاربری سامانه پژوهشیار، تمام مراحل ثبت و تأیید درخواست استاد راهنما و پروپزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ابتدا تا انتهای مراحل مربوطه به صورت عملی، تشریح و به سؤالات حاضران در این زمینه پاسخ داده شد.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا یزد، جلال علمدار با اشاره به اهمیت پایش‌های مستمر آب، گفت: بیش از ۳۳۱ هزار مورد آزمایش کلرسنجی و کدورت، ۶ هزار و ۷۷۱ نمونه باکتریولوژی، ۴۲۲ نمونه فیزیک و شیمیایی و ۲۱۰ نمونه فلزات سنگین مورد آزمون و پایش قرار گرفت.

وی افزود: نکته حائز اهمیت مطلوبیت ۱۰۰ درصدی آزمون‌های باکتریولوژی، فلزات سنگین و کدورت سنجی و مطلوبیت ۹۹.۵% کلرسنجی برای خروجی مخازن و شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی استان در سال گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد اظهار داشت: برنامه ایمنی آب برای هفت شهر و شش روستای استان به منظور افزایش اطمینان از سلامت و بهداشت آب اجرا شده است.

وی ادامه داد: استان یزد در زمینه‌ی اجرای برنامه ایمنی آب در کشور، جایگاه نخست را دارد.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228475 برچسب‌ها استان یزد دروس آزمایشگاهی کیت آزمایشگاهی

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • بارش‌های رگباری و بهاری از بعد از ظهر امروز در فارس
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»/ مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد