Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز مطالعات قوه قضاییه گفت: بانک اطلاعات تحقیقات و پژوهش های بنیادی، کاربردی و توسعه ای در حوزه پیشگیری به نام سامانه جامع پژوهشیار با هدف جلوگیری از اتلاف منابع و موازی کاری و افزایش مشارکت محافل علمی و دانشگاهی در معاونت اجتماعی قوه قضاییه راه اندازی و بهره برداری شد.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، فرزاد جلیلیان روز سه شنبه با اعلام این خبر، گفت: بهره برداری از سامانه جامع پژوهشیار به منظور جلوگیری از موازی کاری، بهره گیری از منابع موجود، اعتباریابی، صرفه جویی در منابع مالی و افزایش مشارکت محافل علمی و دانشگاهی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ مورد آثار پژوهشی از معاونت پیشگیری کل استانها و ادارات کل و آثار مرکز مطالعات از بدو تاسیس تا پایان سال ۹۷ و همچنین سازمان­ها و نهادهای مختلف از جمله دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری، مرکز مطالعات و پژوهش­های راهبردی وزارت ورزش و جوانان، پژوهشکده شورای نگهبان، مرکز مطالعات و پژوهش­های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور، دفتر تحقیقات کاربردی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا و دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در سال۹۷-۹۶ جمع­آوری و این آثار پژوهشی در سامانه بانک اطلاعات به تفکیک تغذیه و بارگذاری شده است.

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، گفت: با پیشرفت و دگرگونی نظام‌های اجتماعی و در کنار آن فناوری‌ها،‌ زمینه برای ایجاد هنجارهای جدید اجتماعی و در مقابل آن ناهنجاری‌های جدید و شیوه‌های پیچیده و متنوع نقض آن هنجارها، فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین متولیان قانونی حوزه پیشگیری و کاهش جرم باید به مدل‌ها و شیوه های نوین، با تکیه بر مبانی دینی، مقتضیات ملی و بهره گیری از آخرین یافته های علمی و تجارب سایر کشورها در زمینه پیشگیری از جرم دست یابند.

جلیلیان تاکید کرد: اهمیت انجام پژوهش های علمی - کاربردی و ضرورت کاربست یافته های پژوهش بر کسی پوشیده نیست آنچه مهم است "مساله یابی" است که چنین اقدامی با شناخت عمیق با لایه های پنهان و آشکار علل و عوامل موثر در ارتکاب جرایم و شناسایی متغیرهای محیطی در حوزه های مختلف در پهنه جغرافیایی کشور است که براساس آن به "محل مساله" خواهیم رسید.

رئیس شورای پژوهشی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، گفت: محور های کلان پژوهش در فراخوان و براساس نیازسنجی پژوهشی، انجام گرفته و در شورای پژوهشی معاونت به تصویب رسیده است؛ که در این فرایند سعی شده است با تبیین انتظارات و نیازهای مراکز اجرایی مراکز استان ها در مرحله ستادی و انجام پژوهش ها، کارشناسان و عوامل اجرایی را در فرایند انجام پژوهش ها سهیم و با مرکز همسو کنیم و در مراحل مختلف با ارائه نقد داده ها، سطح اطمینان یافته ها را افزایش دهیم.

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی معاون اجتماعی قوه قضاییه اظهار کرد: تا زمانی که مساله اساسی شناسایی نشود، صرف زمان و هزینه برای انجام پژوهش و حل مساله صرفا اتلاف منابع مادی و انسانی خواهد بود، خاطرنشان کرد: به همین منظور در مرکز مطالعات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با شناسایی و ایجاد شبکه نخبگانی در ساحت های مختلف مانند کمیته علمی ملی پیشگیری از جرایم و آسیب های فضای مجازی، شورای بررسی های راهبردی (اتاق فکر)، تشکیل کمیته های تخصصی مشابه و دعوت از متخصصان و متولیان امر پژوهش در جلسات شورای علمی پژوهشی، سعی کردیم نیازها و دغدغه های اساسی را به موازات اعلام نیازهای ادارات کل شناسایی و همه آنها را در قالب یک فراخوان برای گروه های هدف اعلام کنیم.

وی ادامه داد: مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی ۴۳ محور پژوهشی پیشنهادی ادارات کل را در جلسات شورای علمی پژوهشی مطرح کرد و با بهره گیری از شبکه نخبگانی ۲۳ محور مورد تایید و تصویب اعضا قرار گرفت که  با ارسال فراخوان به دانشگاههای سراسر کشور حدود۸۰ دانشگاه، حوزه‌های علمیه و موسسات علمی پژوهشی، از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران متخصص و علاقه­مند به این حوزه دعوت شده است.

جلیلیان در رابطه با مهمترین اقدامات و فعالیت های انجام شده در مرکز مطالعات و جرم شناسی معاونت اجتماعی قوه قضاییه، گفت: ترجمه و تالیف ۲۴ عنوان کتاب، انجام ۳۰ پروژه تحقیقاتی، مشارکت در برگزاری ۱۷  همایش، کنگره و پیمایش‌ علمی مرتبط با پیشگیری، برگزاری۴۵  نشست  تخصصی در حوز جرایم و آسیب های اجتماعی، گردآوری و تحلیل آمار جرایم، دعاوی و آسیب‌های اجتماعی کشور و ارائه گزارش های فصلی و حمایت از ۳۲ رساله‌ دکتری و پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد کاربردی در تهیه گزارشات کارشناسی مرتبط با جرائم، دعاوی و آسیب ‌های اجتماعی اولویت‌دار از جمله این اقدامات است.

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه، راه‌اندازی سایت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و به روز رسانی آن، ایجاد شبکه نخبگانی، انتشار ۱۴ شماره ماهنامه خبری و تحلیلی، تهیه و تدوین ۶ فصلنامه تخصصی رهیافت پیشگیری، و برگزاری ۱۰ کارگاه آموزشی پیشگیری از جرائم و آسیب‌های فضای مجازی را از اقدامات فوق العاده این مرکز برشمرد.

وی با اشاره به در دستورکار بودن طرح‌های پژوهشی مختلف در راستای دبیرخانه ستاد کنترل کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: انجام طرح‌های تحقیقاتی مانند دانشنامه سایبری، بررسی رابطه بین سبک فرزندپروری، جو عاطفی و اعتیاد فرزندان به فضای مجازی؛ شناسایی موانع اثربخشی راهبردهای پیشگیری از جرایم در فضای مجازی و ارائه راهکارها؛ و مطالعه آسیب های امنیت اخلاقی در فضای مجازی و ارائه راهکارهای پیشگیرانه؛  و ایجاد دبیرخانه، طراحی الگو و راهبری بررسی جامع پژوهشی شناسایی عوامل موثر در بروز دعاوی، جرایم و اختلافات به تفکیک حوزه­های قضایی هر استان به منظور عملیاتی نمودن جزء دوم بند ت ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه، در دستور کار مرکز مطالعات قوه قضاییه قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قوه قضاييه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی