Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: می‌توان با یک تفاهمنامه دسترسی‌ها و خروجی‌های سامانه پژوهشیار در اختیار شهرداری‌های کلانشهرها قرار گیرد تا آنها پژوهش‌های خود را در این سامانه بارگذاری کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهاره آروین در جلسه مجازی "اشتراک مطالعات و پژوهش‌های شهرداری کلانشهرها در سامانه پژوهشیار" که با هدف تجمیع و تمرکزدهی پژوهش‌های شهری کلانشهرهای کشور در یک سامانه واحد برگزار شد، اظهار کرد: در کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران کمتر شاهد آن هستیم که واحدهای شهرداری به صورت پیگیرانه ثبت الکترونیکی داده‌ها و شفافیت‌بخشی را دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: چندی پیش قرار شد بررسی شود که آیا ظرفیت ثبت پژوهش‌های شهرداری‌های کلانشهرها در یک سامانه یکپارچه وجود دارد یا خیر که اکنون این ایده اولیه به سرعت پیشرفت کرد و اکنون به اجرایی شدن آن فکر می‌کنیم.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در همه کلانشهرها مسائل مشابهی وجود دارد و شهرداری‌ها اغلب با تجربه‌های یکسان مواجه می‌شوند، تصریح کرد: شرایط ثبت و انتشار پژوهش‌ها در هر کلانشهر به گونه‌ای است که مسئولان کلانشهرهای دیگر به صورت پراکنده و غیرسیستماتیک از آنها مطلع می‌شوند.

وی ادامه داد: بعضاً به دلیل نبود ارتباط سیستماتیک میان شهرداری‌ها، پژوهشی که با بودجه بیت‌المال در یکی از شهرداری‌ها انجام شده، عیناً در یک شهرداری دیگر انجام می‌شود و این موازی‌کاری به نوعی تضییع بیت‌المال است.

آروین اضافه کرد: گاهی بودجه‌ای برای پژوهش‌ها پرداخت می‌شود و بعد اصلاً مشخص نیست ناظر آنچه کسی بوده و نتیجه پژوهش به کجا رسیده است بنابراین ثبت پژوهش در یک بستر متمرکز الکترونیک سبب می‌شود از اینگونه ابهامات نیز جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی پژوهش‌های کلانشهرها نیاز به این دارد که در ابتدا آنها را در یک بستر واحد گردآوری کنیم و بعد انواع دسترسی‌ها را در اختیار شهرداری‌ها بگذاریم بنابراین چنین بستری می‌تواند به عنوان یک منبع جامع و کامل برای همگان در دسترسی باشد.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه رساندن سامانه پژوهشیار به مرحله فعلی انرژی زیادی برده و شاید صلاح نباشد شهرداری‌های دیگر چنین انرژی و هزینه‌ای را دوباره صرف کنند، اظهار کرد: مرکز مطالعات شهرداری تهران می‌تواند در رابطه با دسترسی‌ها و خروجی‌های سامانه پژوهشیار تفاهمنامه‌ای تدوین کند تا شهرداری‌های سایر کلانشهرها نیز بتوانند با امضای آن، پژوهش‌های خود را در این سامانه بارگذاری کرده و از همه پژوهش‌ها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: شهرداری‌های کشور خیلی سریع به پویش شفافیت پیوسته‌اند و به همین دلیل تصور می‌کنم ظرفیت پیوستن به سامانه پژوهشیار نیز در میان آنها وجود دارد.

آروین با بیان اینکه هدف از این تمرکزدهی تبادل تجربه میان کلانشهرهاست، خاطرنشان کرد: در کشور ما تبادل داده و تجربه میان سازمان‌ها و دستگاه‌ها به راحتی انجام نمی‌شود اما با توجه به پیگیری‌های مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران و آمادگی و همت خانواده شهرداری‌های کشور، امیدوارم خیلی زود بتوانیم این خبر خوش را به مردم دهیم که تمام پژوهش‌های شهری کشور در یک سامانه واحد قابل مشاهده و دسترسی است.

کد خبر 436111

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهاره آروین شوراي شهر تهران شفافیت پژوهش شهرداری کلان شهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سامانه پژوهشیار یک سامانه شهرداری ها شهر تهران پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه این سازمان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکین خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: از آغاز اجرای این طرح تاکنون تعداد ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکین در سامانه سنا ثبت نهایی شده است.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ساماندهی مشترکین سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر با افزایش جمعیت و در پی آن بالا رفتن مصرف، تولید پسماند در ابعاد گوناگون خانگی، شهری، صنعتی و بیمارستانی به سرعت گسترش یافته، از این رو کاهش تولید پسماند امری ضروری است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های اصلی مدیریت شهری، مدیریت پسماند شهری است و یکی از کلیدهای موفقیت در تمام مراحل آن، آگاهی و مشارکت شهروندان است، افزود: در حال حاضر مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی شهروندان از اولویت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: ارائه آموزش‌های عمومی و افزایش سطح فرهنگ و آگاهی شهروندان به تدریج موجب کاهش میزان تولید پسماند و صرفه‌جویی در مصرف منابع شده و از طرفی میزان تفکیک پسماندها در مبادی تولید افزایش خواهد یافت که این امر به نوبه خود موجب کاهش هزینه‌ها از جمله حمل‌ونقل پسماندها، خواهد شد.

ساکتی ادامه داد: سنگ بنای ارائه تمام خدمات به‌صورت صحیح و اصولی و دریافت بازخوردها، ارزیابی و سنجش طرح‌ها و فعالیت‌های انجام شده در جوامع موفق، شناسایی کامل و هدفمند مشترکین است، از این رو سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای توانمندسازی و افزایش مشارکت شهروندی در خصوص حفاظت از محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکین خود در گروه‌های هدف مختلف کرد.

وی اضافه کرد: در راستای انجام این امر خطیر ناظران شاغل در سازمان مدیریت پسماند و کارشناسان پسماند شاغل در ادارات خدمات شهری شهرداری‌های مناطق پانزده‌گانه اقدام به شناسایی مشترکین کردند.

ساکتی با بیان اینکه فرآیند شناسایی مشترکین از ابتدای دی ۱۴۰۲ با این هدف که تمام عملیات ثبت اطلاعات مشرکین به صورت جامع، یکپارچه و سیستماتیک صورت گیرد، گفت: برنامه‌ریزی‌هایی درباره بارگذاری فرم شناسایی مشترکین در سامانه سنا انجام شده و برای هر یک از کاربران مناطق و سازمان مدیریت پسماند نام کاربری و رمز عبور (دسترسی) مشخصی تعریف شده است تا مسئول مربوطه با ورود به سامانه، نسبت به ثبت اطلاعات فرم شناسایی مشترکین در سامانه اقدام کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه از آغاز اجرای طرح تاکنون تعداد ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکین در سامانه ثبت نهایی شده است، افزود: برای ثبت دقیق مشترکین از طریق سامانه سنا لازم است، موقعیت مکانی مشترک Gps و اینترنت کاربر فعال باشد.

کد خبر 746582

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تمدید مجدد مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری نیمه‌ متمرکز ۱۴۰۳
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود