Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظمی گفت: در حال حاضر بیش از ۸۶ هزار پروپوزال پژوهشی کارشناسی ارشد و قریب ۱۵ هزار پروپوزال دوره دکتری در این شبکه ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، «بهروز طهماسب کاظمی» در پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ضمن تبریک اعیاد ذی الحجه و روز مباهله گفت: امروز شاهد احیای تمدن نوین اسلامی با محوریت ایران اسلامی و افول و نابودی قریب الوقوع تمدن توخالی غرب هستیم و دانشگاه به عنوان رکن تربیت نیروی عاقله جامعه مهمترین نقش را ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین سرمایه و ثروت جامعه و مبدأ تحولات علمی و آرمانخواهی سیاسی و اجتماعی است، اظهار داشت: حرکت و سمت و سوی دانشگاه است که مسیر تمدن اسلامی را مشخص خواهد کرد.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری شکل گیری پویایی و نوآوری بسیار توسط اساتید دانشگاه اظهار داشت: ایده‌ها و طرح‌های اجرایی ارزشمندی در راستای حل مشکلات کشور یکی پس از دیگری در دانشگاه آزاد اسلامی در حال شکل گیری و اجرایی شدن است.

وی در ادامه با تشریح نقش دانشگاه‌ در جریان تحولات علمی برای حل مسائل کشور خاطرنشان کرد: بزرگترین سازمان هوشمند پژوهش و تولید علم شبکه ای، هدفمند و همگرا در کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است.

وی با اشاره به اجرای طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد سامانه پژوهشیار خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۷۴ هزار کنشگر علمی شامل ۱۴۳ هزار نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی و قریب به ۲۶ هزار نفر اعضای هیأت علمی سراسر کشور در این شبکه حضور دارند که خوشبختانه قریب ۷ هزار نفر از اعضای هیأت علمی سایر مراکز آموزش عالی کشور در این شبکه ارزشمند علمی کشور حضور دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۸۶ هزار پروپوزال پژوهشی کارشناسی ارشد و قریب ۱۵ هزار پروپوزال دوره دکتری در این شبکه ثبت شده است.

مشاور برنامه ریزی راهبردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شکل گیری سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی چهره این دانشگاه را از یک سازمان آموزشی به یک سازمان حل مسأله و پویا در راستای رفع نیازهای کشور تغییر داده است و هر روز شاهد توجه بیشتر مسئولان کشور به این دانشگاه و استفاده از ظرفیتهای کم نظیر این دانشگاه در کشور هستیم.

وی در ادامه یادآور شد: باز مهندسی آموزش‌های مهارتی در دانشگاه مبتنی بر روشهای نوین آموزش مهارت و کارافرینی در دوره های رسمی و غیر رسمی در حال اتمام است و در آینده نزدیک شاهد شکل جدیدی از این آموزشها در کشور خواهیم بود.

طهماسب کاظمی کاهش جمعیت و میزان تقاضا در حوزه آموزش عالی را با توجه به زیرساختها و امکانات به وجود آمده در دانشگاه یکی از چالش های این روز های دانشگاه برشمرد و تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تمام توان خود سعی دارد همه این ظرفیت را با باز مهندسی سازمان آموزش، پژوهش و نوآوری در سراسر کشوربه کار گیرد و طبیعتاً در این بازمهندسی تحولات جدی را در درون خود تجربه خواهد کرد. مهمترین این تحولات چابک سازی و سبک سازی دانشگاه از عواملی است که این روزها روند تحولات سریع در همه حوزه ها را کند می‌کند.

نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ضمن قدردانی از فعالیتهای ارزشمند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در سال گذشته و با اشاره به رویکرد تمرکز زدایی مدیریت دانشگاه، گفت: علیرغم چالشها و مسائل مزمنی که از گذشته گریبانگیر این استان بوده است با تلاشهای رئیس استان بسیاری از آنها در حال رفع شدن است و امیدواریم در سال آینده شاهد شکوفایی مجدد و تعالی بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان باشیم.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: پایان نامه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان دانشگاه آزاد اسلامی هزار پروپوزال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها