Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسئولان دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با همدلی، حامی معنوی مدیران دانشگاه باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دومین نشست مسئولان دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی که عصر امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شریفانی با برنامه‌ریزی و جدیت به دنبال ایجاد پایه‌های مناسب برای حضور کامل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی است که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه در هر کشور و سرزمینی به عنوان یک نهاد توسعه در نظر گرفته شده است، گفت: 80 سال پیش دانشگاه به عنوان یک مؤسسه تمدنی برای تحقق مدرنیته به کشور ما وارد شد و به تعبیر مقام معظم رهبری اشتباه بنیان‌گذاری شد و ما وظیفه داریم با اصلاح و صیرورت درونی که رهبر معظم انقلاب بر دوش ما قرار داده‌اند، در دانشگاه تحول ایجاد کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به اینکه پس از انقلاب اسلامی با پدیده دانشگاه مردمی یا دانشگاه اجتماعی مواجه شدیم، تصریح کرد: یکی از هنرهای بی‌بدیل امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری این بود که از دانشگاهی که به عنوان نهاد برآمده از مدرنیته خلق شده بود، به عنوان مؤلفه اقتدار در کشور استفاده کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) در کتاب «چهل حدیث»، ذیل حدیث پیامبر اکرم (ص) که می‌فرماید «إنّما العلم ثلاثة: آیة محکمة أو فریضة عادلة أو سنّة قائمة و ماخلاهنّ فهو فضل»، نکاتی را بیان کردند که منشأ دیدگاه ایشان نسبت به علم و دین است. امام خمینی (ره) به عنوان عالمی برخاسته از حوزه پس از انقلاب اسلامی، از انحلال دانشگاه که نماد مدرنیته بود، جلوگیری کردند. مقام معظم رهبری نیز همواره تأکید دارند که «مراکز مهم تربیت قوه عاقله‌ کشور، دانشگاه است». این موضوعات نشان‌دهنده اهمیت کار در دانشگاه‌هاست.

وی در ادامه با بیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا تأثیری که این ویروس در آموزش عالی داشته، باعث شد صیرورت شتاب دیگری بگیرد، گفت: در این شرایط، نوع نقش‌آفرینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور آموزش فرزندان این مملکت یکی از مباحث جدی است که باید به آن پرداخت.

عضو هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پیدایش کرونا با توجه به مطالبی که در مدارک و مستندات آمده، پیش‌بینی شده بود، گفت: کتاب سیاست علمی آمریکا در سده اخیر در سال 2008 صریحاً چالش آمریکا را در آینده و شیوع یک پاندمی جهانی یا جنگ بیولوژیک را پیش‌بینی کرده بود. در این کتاب مطرح شده که علم با اسپوتنیک وارد رقابت جنگ سرد شد که در آن دوره دانشمندان، افسران جنگ سرد بودند و علم برای دفاع، امنیت ملی، رفاه و سلامت پیشران حرکت علمی بود. در سال 1989 با اتمام جنگ سرد و فروپاشی شوروی، شعار علم برای اقتصاد مطرح شد و دوره جدیدی از علم به روی بشر گشوده شد.

وی افزود: امروز در واقع جنگ بین واکسن و ویروس است که دارای پیچیدگی‌های زیادی است. این ویروس فقط سلامت انسان‌ها را تهدید نمی‌کند، بلکه سبک زندگی افراد را نیز تغییر داده و مشاهده می‌کنیم که روسیه نام واکسن خود را اسپوتنیک 5 گذاشته است.

قوی شدن در فضای مجازی باید در دستور کار قرار گیرد

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه در شرایط به وجود آمده پس از شیوع ویروس کرونا، قوی شدن در فضای مجازی از ملزومات امر است، گفت: مقام معظم رهبری سه سال پیش این مسئله یعنی قوی شدن در فضای مجازی را مطالبه کرده بودند و ما باید در این زمینه تمام تلاش خود را انجام دهیم تا جایگاه خود را پیدا کنیم. در حال حاضر حجم جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی بسیار بالاست و ما باید در این فضا با تولید محتوای مناسب به مقابله با دشمن برویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مؤلفه‌هایی را مطرح کرده‌اند، اظهار داشت: اولین مؤلفه مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، علم و پژوهش است و همین امر نشان از اهمیت این موضوع دارد. ما باید شبانه‌روز تلاش کنیم تا به پیشرفت علمی کشور کمک کنیم. این تلاش باید در فضای مجازی نیز با جدیت دنبال شود.

وی با تأکید بر اینکه ما در جهان جدید نیازمند شبکه‌سازی هستیم، تصریح کرد: در جهان شبکه‌ای نمی‌توان با مؤلفه‌های جهان سنتی پیش رفت. در حال حاضر دنیا به سمت شبکه‌سازی پیش می‌رود. بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با راه‌اندازی دو سامانه پژوهشیار و آموزشیار به سمت این جهان شبکه‌ای در حال حرکت است. در واقع در دنیای جدید هر شبکه‌ای که قوی‌تر باشد، موفق‌تر است. شبکه‌ها باید یکپارچه، بزرگ و پاسخگو باشند.

دانشگاه آزاد اسلامی با راه‌اندازی سامانه پژوهشیار به قدرت شبکه‌ای در پژوهش دست یافت

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه پژوهشیار در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در سامانه پژوهشیار در حال حاضر بالغ‌بر 130 هزار دانشجو فعال هستند و تعداد زیادی پایان‌نامه، رساله و پایان‌نامه پزشکی در آن بارگذاری شده است. در واقع پژوهشیار مایه مباهات دانشگاه آزاد اسلامی است و دانشگاه توانسته یک قدرت شبکه‌ای را در پژوهش کسب کند.

عضو هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه‌اندازی سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار)، گفت: این سامانه از اتفاقات مهم دانشگاه آزاد اسلامی است. یک‌میلیون دانشجو در این سامانه فعال هستند که کارنامه تحصیلی، شرایط مالی و دروس دانشجویان و... قابل‌پیگیری است. در واقع آموزشیار به صورت کاملاً یکپارچه، شفاف و روشن فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه پیش از آغاز به کار سامانه آموزشیار، هیچ رویه یکسانی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وجود نداشت و سیستم‌های قبلی بسیار ناامن بود، گفت: سیستم قبلی که مسائل آموزشی دانشجویان در آن انجام می‌شد، حجم زیادی از اطلاعات پراکنده داشت و بدون هیچ‌گونه امنیتی، بسترساز یک مجموعه از تخلفات بود. در سیستم قبلی قابلیت ایجاد کارنامه در یک ساعت وجود داشت و هیچ ارتباط درستی بین اجزای دانشگاه فراهم نبود. در آن سیستم به راحتی این امکان فراهم بود که تخلفات مالی و انضباطی صورت گیرد، البته همکاران مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با اطلاع از این نقصان‌ها، امانت‌داران خوبی بودند و در صورت بروز تخلفات، به‌موقع اطلاع‌رسانی و اقدام می‌کردند.

دکتر طهرانچی اضافه کرد: با راه‎‌اندازی این سامانه، مشکلات گذشته مرتفع شده و تمامی امور آموزشی دانشگاه یکپارچه شده، به طوری که ثبت دروس با کدینگ یکسان، شماره دانشجویی ثابت برای دانشجویان، مدیریت واحد در مدل شبکه‌ای دانشگاه، یکپارچگی و ارتباط داده‌ها، نظارت جامع آمار و... در سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) انجام می‌شود.

85 درصد دانشجویان انتخاب واحد خود را در سامانه آموزشیار با موفقیت انجام داده‌اند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجویان در سامانه آموزشیار، گفت: تا امروز 85 درصد دانشجویانی که می‌توانستند در این سامانه ثبت‌نام و انتخاب واحد کنند، ثبت‌نام خود را با موفقیت انجام داده‌اند.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه علیرغم تمامی کارشکنی‌ها، سامانه آموزشیار توانسته وظایف خود را به‌خوبی انجام دهد، گفت: این سامانه با اطلاعات و داده‌های درست، منبع تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری صحیح خواهد بود. اطلاعات موجود در این سامانه برای مدیریت در اختیار مسئولان دانشگاه قرار خواهد گرفت تا تصمیم‌های صحیح و به‌موقع اخذ شود.

وی با بیان اینکه نوع ارتباطات در جهان شبکه‌ای تغییر کرده است، تصریح کرد: باید خود را برای شرایط جدید آماده کنیم. طرف مقابل ما شتابان درحرکت است و این شرایط می‌طلبد که تمام توان مجموعه دانشگاه برای تحقق اهداف و تقویت ارتباطات در دنیای شبکه‌ای به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه باید در فضای مجازی تقویت شود و این تقویت فضای مجازی به معنی شبکه‌ای شدن در راستای استفاده از تعلیم و تربیت است.

دکتر طهرانچی خطاب به مسئولان دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: لازم است در مجموعه دانشگاه با همدلی به سمت تحقق اهداف حرکت کنیم. مسئولان دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی باید حامی معنوی مدیران دانشگاه بوده و در راه اعتلای دانشگاه گام بردارند.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دکتر محمدمهدی طهرانچی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی سامانه سامانه پژوهشیار سامانه آموزشیار فضای مجازی دکتر طهرانچی شبکه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید قاسم دهقانی ظهر جمعه در خطبه‌های نماز شهرستان بجستان اظهار کرد: در حال حاضر این شهرستان سالن ورزشی استانداردی ندارد.

امام جمعه شهرستان بجستان ضمن تشکر از نماینده منتخب مردم گفت: علی‌رغم اینکه مقرر شده بود اقداماتی در این زمینه انجام شود ولی هنوز هیچ کاری انجام نشده است.

وی ضمن تبریک روز شوراهای اسلامی گفت: شوراهای اسلامی اهمیت زیادی داشته و منشأ آبادانی، تحول و توسعه مناطق شهری و روستایی هستند. از این شوراها می‌توانند در تحقق اهداف مورد نظر، راه گشای امور باشد.

دهقانی با انتقاد شدید از برخی کارشکنی‌ها گفت: برخی دستگاه‌ها در شهرستان بجستان با تولید همسو نیستند.

امام جمعه شهرستان بجستان گفت: چرا باید اشک تولید کننده شهرستان را در بیاوریم. چند روز پیش یکی از تولید کنندگان گفت: من از بجستان نرفتم، بلکه از شهرستان فرار کرده ام.

وی خطاب به دستگاه قضا گفت: بحث جرم و حمایت جداست. در بحث تولید، تاکید ما، فرمایش مقام معظم رهبری است. ما باید برای کارآفرینان که به شهرستان می آیند فرش قرمز پهن کنیم، نه اینکه اینها را فراری دهیم.

دهقانی گفت: چرا باید برای مردان ما برای امرار و معاش به شهرستان‌های دیگر بروند.

امام جمعه شهرستان بجستان مجدداً تاکید کرد: همه باید در مقوله تولید و حل مشکلات کارآفرینان بجستان همراه با فرمایش مقام معظم رهبری باشیم.

وی در پایان ضمن تشکر از مسؤولان بابت اجرای طرح نور (عفاف و حجاب) خاطر نشان کرد مفتخریم در شهرستان بجستان هیچ بی حجابی نداریم.

کد خبر 6089175

دیگر خبرها

  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم