Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد گفت: به واسطه سامانه پژوهشیار اکنون بانک عظیمی از داده‌های مربوط به تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی موجود است که حدود صد هزار عنوان پایان‌نامه و رساله است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی‌اکبری مشاور ریاست دانشگاه و رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین نشست مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان‌ها و واحد‌های منتخب که صبح امروز در مهمانسرای حافظ برگزار شد، گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و سند دانشگاه اسلامی، طرح پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) در دانشگاه آزاد اسلامی در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این طرح با ساماندهی و یکپارچه‌سازی مدیریت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها توسط سامانه پژوهشیار در کل واحد‌های دانشگاهی کشور شروع شد و اکنون در این سامانه تمام فرآیند‌های مربوط به پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها قابل ردگیری و پیگیری است. به واسطه این سامانه، اکنون بانک عظیمی از داده‌های مربوط به تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی موجود است که حدود صد هزار عنوان پایان‌نامه و رساله است.

رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با به‌کارگیری سامانه پژوهشیار، هم‌زمان پیگیری چالش‌های مختلف در جامعه و صنعت در دستور کار دانشگاه قرار گرفت، اظهار داشت: هدف اصلی تبدیل این چالش‌های کلان کشور به زمینه پژوهشی برای جهت‌دهی و هدفمند کردن پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی است. با کمک اعضای هیئت‌علمی واحد‌های مختلف تاکنون ۱۶۸ چالش کشور در قالب ۳۳ برنامه علمی منجر به ۲۲ هزار زمینه پژوهشی شده که در اختیار اساتید و دانشجویان قرار گرفته است.

علی‌اکبری خاطرنشان کرد: برنامه‌های علمی استان‌ها و واحد‌های مختلف، برحسب توانمندی‌ها و در نظر گرفتن مشکلات و نیاز‌های آن منطقه تعریف شده است. یکی از مزایای بانک اطلاعاتی موجود، امکان شناسایی عناوین مورد علاقه اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان است. این مهم به سادگی با استفاده هوش مصنوعی از مراحل ابتدایی تا تحلیل محتوا امکان‌پذیر است. در اولین مرحله با بررسی عناوین و استخراج لغات پرتکرار، حوزه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مورد علاقه در دانشگاه شناسایی شده است.

رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه حوزه‌های کلان و مهمی مانند انتخابات، بورس، اوراق بهادار، یادگیری عمیق، مجلس شورای اسلامی و... در پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حال مطالعه است که نشان از ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود و ارائه راهکار‌های علمی در مسائل مختلف کشور است، گفت: با هدف تقویت این حوزه‌ها و همچنین برنامه‌های علمی، تشکیل تیم‌های تخصصی در بستر فضای مجازی در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی اساتید و دانشجویان علاقمند به یک حوزه‌های کاری یا برنامه علمی، پس از معرفی پروپوزال خود به صورت خودکار به تیم تخصصی ارجاع داده می‌شوند و در صورت قبول عضویت، به سایر اساتید و دانشجویان در آن تیم تخصصی اضافه شده و از آخرین پروپوزال‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های در حال انجام و یا دفاع شده، اساتید و دانشجویان سایر واحد‌ها علاقمند به این حوزه کاری اطلاع پیدا کرده و امکان تبادل اطلاعات و همفکری خواهند داشت. به عبارت دیگر یک شبکه اجتماعی پژوهشی با محوریت یک حوزه خاص تشکیل خواهد شد.

علی‌اکبری در پایان سخنان خود تأکید کرد: همه موارد فوق، دانشگاه آزاد اسلامی را به یک دانشگاه اجتماعی و با قابلیت حل مسئله نزدیک‌تر خواهد کرد.

در این نشست، علی‌اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی به سؤالات، نظرات و پیشنهادات مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی حاضر در این نشست پاسخ داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه پژوهشیار تحصیلات تکمیلی پایان نامه ها و رساله ها اساتید و دانشجویان سامانه پژوهشیار علی اکبری حوزه ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجموعه بسیج دانشجویی با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین اقدام به برگزاری اردوی جهادی یک‌روزه در مناطق محروم روستای «زاری» از توابع شهرستان اسفراین کرد.

در این اردوی جهادی چند تن از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین، استادان و ۲۰ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین به مدت یک روز در کارگروه‌های تعلیم و تربیت، فرهنگی و بهداشت با هدف توسعه فرهنگ محرومیت‌زُدایی بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم و پویاسازی مدارس مشغول به فعالیت شدند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت