Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بوچانی: برای ارتقاء کیفیت اداره شهر، پژوهش محوری و خرد باوری یک بنیان کلیدی است. اگر اداره شهر مبتنی بر خرد علمی باشد نظام بهره وری در آن نیز ارتقاء پیدا می کند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، نشست بر خط معرفی سامانه پژوهشیار با حضور محمد حسین بوچانی، رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و کاربران سامانه پژوهشیار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد حسین بوچانی با تقدیر و تشکر از کاربران فعال سامانه پژوهشیار و ترغیب دیگر بخش های شهرداری گفت: این اقدام در راستای دانش بنیان کردن مدیریت شهری و ارتقای سطح مدیران شهر صورت گرفته است. بوچانی با تاکید بر اینکه بحث پژوهش در نهاد اجرایی شهرداری تهران به مراتب متفاوت تر از دیگر سازمان ها است، گفت: برای ارتقاء کیفیت اداره شهر، پژوهش محوری و خرد باوری یک بنیان کلیدی است. اگر اداره شهر مبتنی بر خرد علمی باشد نظام بهره وری در آن نیز ارتقاء پیدا می کند.
او در ادامه با اشاره به نهادینه شدن سامانه پژوهشیار از لحاظ حقوقی در تبصره 26 بودجه شهرداری تهران افزود: خوشبختانه سامانه پژوهشیار در پایان این دوره از مدیریت شهری به یک جایگاه مناسب در بخش بودجه شهرداری تهران رسیده است و استمرار حقوقی پیدا کرده است. این امر به پایداری و ماندگاری و انسجام بخشی حوزه پژوهش در بدنه داخلی شهرداری تهران انجامید.
او افق های روشن تری برای سامانه پژوهشیار پیش بینی کرد و افزود: شرط شکوفایی و اثرگذاری این سامانه مشارکت فعال تمامی همکاران در دیگر حوزه های شهرداری تهران است. همچنین در جهت افزایش بهره وری منابع انسانی لازم است برای کاربران دوره های آموزشی کاربردی برگزار شود که مهارت افزایی کارمندان در استفاده از سامانه ها منجر به تسهیل امور و کیفیت خدمات خواهد شد.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شهری تهران با تاکید بر ساماندهی پژوهش های مناطق 22 گانه شهرداری افزود: احکامی که بر کاربران برتر صادر شده است بار مسئولیت آنان را سنگین تر می کند. به این معنی که همه بخش های شهرداری تهران ملزم به ثبت تمام عناوین پژوهشی در این سامانه می باشند.
او در ادامه افزود: در رابطه با یکپارچه سازی و ممانعت از موازی کاری در حوزه پژوهش و مطالعات در شهرداری تهران مسیر طولانی را پیش رو داریم. انتظار می رود در سال 1400 همکاران سامانه پژوهشیار با یک هدف جدی تر، هر چه بیشتر در کاربردی کردن مطالعات، همکاری های لازم را داشته باشند.
در ادامه این نشست هاشم آرام، مدیریت طرح و برنامه و سیاست گذاری امور پژوهشی نیز در خصوص اهداف راهبردی راه اندازی سامانه پژوهشیار گفت:
سامانه پژوهش یار شهرداری تهران از سال 92 به منظور ایجاد وحدت رویه و هماهنگی اطلاعات و پژوهش های شهری و راه اندازی، ارتقاء و توسعه یافت. در ابتدا سامانه به عنوان ابزار نظام نامه پژوهشی شهرداری تهران راه اندازی شد و در حوزه های مختلف مطالعاتی و پژوهشی و ضرورت برقراری ارتباط پژوهشی فعالیت می کرد ساختار سامانه مطابق با ضرورت ها و الزامات برنامه ریزی و هم افزایی فعالیت های مطالعاتی و پژوهشی بسط و توسعه یافته است.
او در ادامه در پاسخ به سوالات کاربران گفت: یکی از دلایل تاخیر در تایید عناوین پژوهش های ثبت شده در سامانه پژوهشیار مدت زمان از لحظه ثبت تا تعیین و تایید بودجه و تخصیص اعتبار است که عموما تا آذر ماه به طول می انجامد.
او با تاکید بر حمایت معنوی از پروژه های دانشجویی ادامه داد: در چاپ و انتشار این تحقیقات دانشجویی همکاری خواهیم داشت و در جهت بهبود روند بهره برداری و مشخص شدن معایب و محاسن این سامانه نشست هایی با کاربران برگزار شده است.
هاشم آرام با توجه به افزایش روز افزون فارغ التحصیلان مدارک کارشناسی ارشد و دکتری در شهرداری تهران افزود: کارشناسان شهرداری تهران که در حال تحصیل تکمیلی هستند باید به سوی پژوهش هایی در راستای مدیریت شهری و معضلات شهری هدایت شوند.
در پایان این نشست کاربران فعال در سامانه پژوهشیار معرفی و تقدیر شدند. محمد صادق افراسیابی راد، رییس گروه مطالعات فرهنگی دفتر مطالعات امور اجتماعی و فرهنگی، اعظم جلالی، معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی و امور شورا و محبوبه شیدوش، از شهرداری منطقه 12 از کاربران برتر این سامانه مورد تقدیر قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه پژوهشیار شهرداری تهران سامانه پژوهش برنامه ریزی اداره شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • ثبت بیش از ۴۳۴ هزار تماس با سامانه ۱۴۱ استان البرز
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود